Stalo se Vám někdy, že přišla nečekaně návštěva a vy jste jim neměli rychle co nabídnout? Neměli jste zrovna k dispozici žádné připravené jídlo a žádné rychlé jídlo vás honem rychle nenapadalo. Určitě ano.

Nyní už nemusíte mít strach z nečekaných návštěv a z následného trapasu, že nemáte své drahé čím pohostit. Nemusíte ani přemýšlet jaké jídlo by jste jim připravily. Vše za vás vyřeší kuchařka online. Díky online kuchařce můžete své návštěvníky pohostit neobvyklým gurmánským kouskem a připravit jim tak neopakovatelný zážitek. K dispozici je přes stovky receptů, které jsou jednotlivě roztříděny do daných rubrik v kterých se lze perfektně vyznat. Každý recept je perfektně popsán a jeho příprava se tak stává velmi jednoduchou činností.

Recepty v online kuchařce jsou řazeny většinou do dvou typů kategorií a to jak podle své vlastní chuti tak podle reakcí vás samotných čtenářů na které bereme zřetel. Pokrmy se dělí podle kritérií například na sladké/slané, teplé či studené a mnoho dalších. Pokud si nevíte rady a nic vás nenapadá rubrika – Nejchutnější či nejčtenější Vám poradí jaký recept by jste měl/a zkusit.

Pokud jste začínající kuchař / kuchařka amatér není proč zoufat i pro vás je v online kuchařce připraveno stovky receptů, které jsou na přípravu velmi jednoduché, ale zato velmi chutné. Například uvaření svíčkové pro vás nikdy nebylo jednoduší. Pokud nemáte času na zbyt tak Vám v nouzi může pomoci také hrníčková kuchařka ke které nebudete potřebovat žádný ,,kumšt´´ ani žádné potřeby. Bude Vám stačit pouze hrníček a dvě lžičky. Žádná kopa špinavého nádobí ani nic podobného vás při tomto vaření nečeká. Vaření pomocí hrníčkové kuchařky je velmi rychlé, účelné a ve světě se těší veliké oblibě.

Jak jsme již zmínili výše vaření na hrníčky má několik svých výhod. Tedy kromě malého množství nádobí se nemusíte obtěžovat ani vážením jednotlivých surovin do pokrmu. Jak jsem již zmínil na zvládnutí hrníčkové metody bude stačit pouze hrneček – lžíce a lžička. Hrníček by měl být kameninová nádoba nejlépe z glazurou. Zkrátka volte ten materiál, který snese zátěž v podobě pečení v troubě. Hrnek by měl mít objem minimálně 200ml. Je to velice důležité při menším objemu se do hrnku nevejdou všechny potřebné ingredience. Zde napíši několik příkladů co všechno se vejde do 200ml hrnku: Strouhaný sýr 60g, Mleté ořechy 100g, Olej 200g.

jidlo-receptPříklady nejčastějších pokrmů pomocí hrníčkové metody: Ovocný koláč (3 vejce, 1hrnek cukru, 1hrnek mouky, 1hrnek prášku do pečiva, 1hrnek skořicového cukru. Dále je to babiččin perník (1 hrnek cukru, 1hrnek mléka, 1lžíce rozinek, 1lžíce ořechů, 2hrnky mouky, 2vejce, 1lžička sekaného hřebíčku). Dále krémový dort, jeho příprava je už o něco těžší, ale přesto se dá zvládnout – 1hrnek mouky, 4vejce, 4lžice vody, 1lžička prášku do pečiva, 1hrnek cukru krupice).

Pokud si vaším postupem vaření nejste zcela jistí může Vám pomoci sledování online video kuchařky, kde vás ti pravý profesionálové povedou při vaření doslova krok za krokem. Vaření podle video receptů nikdy nebylo snadnější. Internet je současný světovým fenomén a vaření s ním pomocí online video receptů Vám ušetří spoustu času a práci s pracnou přípravou receptů a různých pokrmů.

Sdílejte tento článek s přáteli na Facebooku

BEZ KOMENTÁŘE

ZANECHAT ODPOVĚĎ